Книги » Новинки » Як виховати надуспішних людей
Як виховати надуспішних людей
Fb2

Книга Як виховати надуспішних людей скачать fb2

Назва: Як виховати надуспішних людей Естер Войчицькі
ISBN: 9786177561278
Мова: Українська
Оригінальна назва: How to raise successful people
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга
16

Скачать Як виховати надуспішних людей fb2

Короткий зміст книги Як виховати надуспішних людей - Естер Войчицькі

Успішність виховують із пелюшок. Від народження малюка батьки дбають про його щастя й добробут, сповна відповідають за прищеплення дітворі навичок, які допоможуть досягти успіху.


Американська журналістка, педагог і матір трьох щасливих доньок уклала систему цінностей TRICK — інструкцію з виховання дітлахів, розвитку їхніх здібностей і реалізації життєвої мети, вдало випробувала її на своїх дітях і учнях, щиро сподіваючись, що і ви почуєте її. Про відповідальне батьківство, дитячу незалежність, добробут Усесвіту і дитину як дзеркало родини — у книзі, яка допомагає, надихає, розвиває батьківство, учить любити дітей і життя.

На сторінці ви можете завантажити книгу Як виховати надуспішних людей в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Як виховати надуспішних людей належить до жанру Здоров’я, відносини та особистісний розвиток, Сім’я та здоров’я, Батьківство: поради та проблеми. Електронна книга автора Естер Войчицькі повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Як виховати надуспішних людей - Естер Войчицькі
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам