Книги » Новинки » Сходить місяць
Сходить місяць
Fb2

Книга Сходить місяць скачать fb2

Назва: Сходить місяць Ерін Гантер
ISBN: 9786177385836
Мова: Українська
Оригінальна назва: Warriors cats. Moonrise
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2016
Формат: Електронна книга
18

Скачать Сходить місяць fb2

Короткий зміст книги Сходить місяць - Ерін Гантер

Друга книга другого циклу "Нове пророцтво" серії світового бестселера «Коти-вояки».


Обрані коти мають повернутися до лісу і передати Кланам повідомлення від Півночі. Але чому Зореклан вказав їм найскладніший шлях додому? Навіщо їм чужі проблеми, коли і власних вистачає по самі вуха? На кожне питання є багато відповідей, але треба обрати правильну і при цьому зберегти відданість рідним Кланам, одне одному і зоряним предкам.


Переклад з англійської — Катерина Дудка, Остап Українець. Оформлення — Олег Панченко. При перекладі тексту українською для опису загального устрою котячих кланів та громадянства їхніх членів була використана термінологія Національної скаутської організації України «Пласт».

На сторінці ви можете завантажити книгу Сходить місяць в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Сходить місяць належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Ерін Гантер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Сходить місяць - Ерін Гантер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам