Книги » Новинки » Північ. Коти-вояки
Північ. Коти-вояки
Fb2

Книга Північ. Коти-вояки скачать fb2

Назва: Північ. Коти-вояки Ерін Гантер
ISBN: 9786177661848
Мова: Українська
Оригінальна назва: Warriors. Midnight
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2016
Формат: Електронна книга
18

Скачать Північ. Коти-вояки fb2

Короткий зміст книги Північ. Коти-вояки - Ерін Гантер

Перша книга другого циклу "Нове пророцтво" серії світового бестселера «Коти-вояки».


Четверо котів із різних Кланів отримують загадкове пророцтво: вони мають разом вирушити в далеку подорож і почути, що їм скаже північ. Та чи правильний вибір зробили Зоряні предки? Чи зможуть обрані коти забути про власні суперечки і зрозуміти, що тепер майбутнє всього лісу в їхніх лапах?


Переклад з англійської — Катерина Дудка, Остап Українець. Оформлення — Олег Панченко. При перекладі тексту українською для опису загального устрою котячих кланів та громадянства їхніх членів була використана термінологія Національної скаутської організації України «Пласт».

На сторінці ви можете завантажити книгу Північ. Коти-вояки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Північ. Коти-вояки належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Ерін Гантер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Північ. Коти-вояки - Ерін Гантер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам