Книги » Новинки » Рак. Новий підхід у дослідженні хвороби
Рак. Новий підхід у дослідженні хвороби
Fb2

Книга Рак. Новий підхід у дослідженні хвороби скачать fb2

Назва: Рак. Новий підхід у дослідженні хвороби Джейсон Фанг
ISBN: 9786177965359
Мова: Украинский
Оригінальна назва: The Cancer Code: Revolutionary New Understanding of a Medical Mystery
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
99

Скачать Рак. Новий підхід у дослідженні хвороби fb2

Короткий зміст книги Рак. Новий підхід у дослідженні хвороби - Джейсон Фанг

Джейсон Фанг — канадський нефролог (лікар, який займається хворобами нирок). Однак його спеціалізація ще глибша: у своїх книжках Фанг розповідає, як сприятливе для адекватної роботи нирок харчування та здоровий спосіб життя здатні покращити стан хворих на цукровий діабет чи ожиріння. У цій же книзі він пішов ще далі у своїх дослідженнях, тепер зосередившись на одній з найбільш смертоносних хвороб — на раку.


Війна проти раку ще не виграна. До того ж ми й досі мало що знаємо про нього та зовсім не уявляємо, як його зупинити. Лікар Фанг разом із читачами розбирається в цьому питанні та наводить приклад нових методик з профілактики та лікування раку, в центрі яких — те, як ми харчуємося, адже харчові продукти по-різному впливають на інсулін, а він, своєю чергою, на процес формування ракових клітин.

На сторінці ви можете завантажити книгу Рак. Новий підхід у дослідженні хвороби в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Рак. Новий підхід у дослідженні хвороби належить до жанру Математика та наука, Науки про життя. Біологія. Електронна книга автора Джейсон Фанг повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Рак. Новий підхід у дослідженні хвороби - Джейсон Фанг
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам