Книги » Новинки » 10 розмов про давню історію України
10 розмов про давню історію України
Fb2

Книга 10 розмов про давню історію України Андрій Красножон, Олександр Красовицький скачать fb2

Назва: Електронна книга 10 розмов про давню історію України
ISBN: 978-617-551-291-3
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать 10 розмов про давню історію України fb2

Короткий зміст книги 10 розмов про давню історію України - Андрій Красножон, Олександр Красовицький

Як дізнатися історію цивілізацій, які ще не винайшли писемність, документи яких не зберігають в архівах? Наприклад, одночасно з будівництвом пірамід у Єгипті на території України розвивалася трипільська землеробська «цивілізація». Усі свідчення про неї нам відомо винятково з розкопок. Дописемна історія людства охоплює період у більш ніж два мільйони років. І більшу частину джерел для написання історії стародавнього світу отримано археологами. А як клімат і географія вплинули на розвиток історії? Завдяки своїй строкатій кліматичній зональності українські території тривалий час була зоною контактів і конфліктів найрізноманітніших цивілізацій.
Про давню історію України розмірковують автори цієї книжки. На сторінці ви можете завантажити книгу 10 розмов про давню історію України в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 10 розмов про давню історію України належить до жанру Україна. Електронна книга автора Андрій Красножон, Олександр Красовицький повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 10 розмов про давню історію України - Андрій Красножон, Олександр Красовицький
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
11 серпня 2024 00:33
"10 розмов про давню історію України" від Андрія Красножона та Олександра Красовицького - це захоплююча подорож у часі, яка відкриває нові перспективи на важливі події та постаті нашої історії. Автори вміло поєднують науку з доступним викладом, що робить книгу цікавою як для фахівців, так і для широкої аудиторії. Рекомендую всім, хто бажає краще зрозуміти корені української культури та ідентичності.
Правовласникам