Книги » Новинки » 2. У горнилі війни
2. У горнилі війни
Fb2

Книга 2. У горнилі війни Ярослава Дегтяренко скачать fb2

Назва: 2. У горнилі війни
ISBN: 978-617-12-9966-5
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2023
Формат: Електронна

Скачать 2. У горнилі війни fb2

Короткий зміст книги 2. У горнилі війни - Ярослава Дегтяренко

Князь Любарт Ґедеміновіч і хотів би жити в мирі, та сусіди хижо позирають на його спадок. Союз Польщі й Угорщини обіцяє русинам затяжну війну. Ясновельможний володар має захистити те, що йому належить, — не тільки заради себе, а задля коханої Ольги й дитини, яку вона носить під серцем.
Та не всі ближники бажають своєму князю перемоги. Таємничий Змій доносить ворогам про всі його кроки. Сподіватись у цій війні Любарт може лише на кількох найвірніших людей і ще — на допомогу Холмської ікони Божої матері, яку, подейкують, написав сам євангеліст Лука. На сторінці ви можете завантажити книгу 2. У горнилі війни в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання 2. У горнилі війни належить до жанру Історична проза. Електронна книга автора Ярослава Дегтяренко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу 2. У горнилі війни - Ярослава Дегтяренко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Євген
Євген
11 серпня 2024 21:00
"У горнилі війни" Ярослава Дегтяренка — це потужний роман, який майстерно втілює складнощі і трагедії війни через призму людських доль. Автор правдиво передає емоції та переживання героїв, змушуючи читача глибоко замислитися над наслідками конфліктів. Це книга, яка залишає сильний слід у серці і пам’яті.
Правовласникам