Книги » Новинки » Твій погляд, Чіо-Чіо-сан
Твій погляд, Чіо-Чіо-сан
Fb2

Книга Твій погляд, Чіо-Чіо-сан Андрій Любка скачать fb2

Назва: Електронна книга Твій погляд, Чіо-Чіо-сан
ISBN: 978-966-97679-7-4
Мова: Українська
Видавництво: Meridian Czernowitz
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Твій погляд, Чіо-Чіо-сан fb2

Короткий зміст книги Твій погляд, Чіо-Чіо-сан - Андрій Любка

П'яний суддя на пішохідному переході збиває на смерть молоду жінку і, ясна річ, без особливих зусиль уникає покарання. Але чоловік збитої — не з тих, кого можна купити чи залякати, він краще втратить усе, та відомстить. Психологічний трилер про сучасну Україну, де вартість людського життя вимірюється хабарами, а вбивці стоять у перших рядах на церковних службах. Але до чого тут Пучіні і здатний спопелити душі обох антагоністів погляд мадам Батерфляй? І чи справді поділ на добро і зло є в цьому романі таким однозначним? Відповіді на останнє запитання читач не знайде до самої розв'язки. А можливо, й після неї.
Жодну частину з цього видання не можна копіювати або відтворювати в будь-якій формі без письмового дозволу видавництва. На сторінці ви можете завантажити книгу Твій погляд, Чіо-Чіо-сан в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Твій погляд, Чіо-Чіо-сан належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Андрій Любка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Твій погляд, Чіо-Чіо-сан - Андрій Любка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Вадим
Вадим
3 вересня 2024 16:55
"Твій погляд, Чіо-Чіо-сан" Андрія Любки — це емоційна та чуттєва книжка, яка поринає у світ складних стосунків і культурних зіткнень. Автор майстерно поєднує поезію і прозу, створюючи атмосферу, яка залишає глибокий слід у серці читача. Ця історія про любов, втрати та пошук себе викликає безліч роздумів і переживань, роблячи її дійсно вартою уваги.
Правовласникам