Книги » Новинки » Боже[Я]вільна
Боже[Я]вільна
Fb2

Книга Боже[Я]вільна Юлія Гудошник скачать fb2

Назва: Електронна книга Боже[Я]вільна
ISBN: 978-617-614-263-8
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво 21
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Боже[Я]вільна fb2

Короткий зміст книги Боже[Я]вільна - Юлія Гудошник

Роман «Боже[Я]вільна» — подорожній щоденник українки, яка шукає своє місце у світі. Ці пошуки ведуть її світами: від німецького гуртожитку до тайського острова, від китайського селища до американського мегаполіса, від данської столиці — до японського храму. Кожна подорож дає їй мудрих наставників і відкриває секрети щастя. Це твір про внутрішню свободу, про ненаситну жагу жити та мистецтво бути щасливим.
Жодну частину з цього видання не можна копіювати або відтворювати в будь-якій формі без письмового дозволу видавництва. На сторінці ви можете завантажити книгу Боже[Я]вільна в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Боже[Я]вільна належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Юлія Гудошник повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Боже[Я]вільна - Юлія Гудошник
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
4 вересня 2024 10:11
"Боже[Я]вільна" Юлії Гудошник вражає своєю глибиною та емоційною силою. Авторка майстерно занурює читача у світ внутрішніх переживань, порушуючи важливі питання самотності та пошуку сенсу. Ця книга залишає після себе вагомий відбиток у серці та думках.
Правовласникам