Книги » Новинки » Хроніки загублених душ. Шлях Давида
Хроніки загублених душ. Шлях Давида
Fb2

Книга Хроніки загублених душ. Шлях Давида Єлізавета Восковнюк скачать fb2

Назва: Електронна книга Хроніки загублених душ. Шлях Давида
ISBN: 978-617-12-9556-8
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 304
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Хроніки загублених душ. Шлях Давида fb2

Короткий зміст книги Хроніки загублених душ. Шлях Давида - Єлізавета Восковнюк

Від лауреата III премії конкурсу молодих авторів від видавництва Смолоскип
Карл Адлер пережив буремні часи. У Другу світову був офіцером, членом айнзацгрупи — очищував «звільнені землі» від «ворогів держави». Після поразки гітлерівської Німеччини гер Адлер залишився вірним своїм переконанням і своєму фюреру.
Але навіть якщо правосуддя мовчить, життя завжди карає за скоєне. Маленький онук, названий на його честь Карлом, запевняє, що його справжнє ім’я — Давид. Він єврей, народжений у Бердичеві, де дід розстрілював жінок і дітей. Хіба можливо, щоб душа когось із його жертв опинилася в тілі онука? Що це: шанс для родини спокутати гріхи? Чи розплата за те, чого не можна пробачити? На сторінці ви можете завантажити книгу Хроніки загублених душ. Шлях Давида в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Хроніки загублених душ. Шлях Давида належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Єлізавета Восковнюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Хроніки загублених душ. Шлях Давида - Єлізавета Восковнюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Олена
Олена
16 серпня 2024 18:55
"Хроніки загублених душ. Шлях Давида" Єлізавети Восковнюк — це вражаюча історія, яка занурює читача у світ глибоких емоцій та філософських роздумів. Авторка майстерно поєднує елементи фантастики з реальними переживаннями, створюючи унікальну атмосферу, яка залишає слід у душі. Рекомендую всім, хто шукає натхнення та нові перспективи на життя.
Правовласникам