Книги » Новинки » Шукачі земного раю : роман
Шукачі земного раю : роман
Fb2

Книга Шукачі земного раю : роман Ніна Фіалко скачать fb2

Назва: Електронна книга Шукачі земного раю : роман
ISBN: 978-966-10-5941-1
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2019
Формат: Електронна

Скачать Шукачі земного раю : роман fb2

Короткий зміст книги Шукачі земного раю : роман - Ніна Фіалко

Цей соціально-психологічний роман — іще один ракурс осмислення сьогодення. Авторка захоплююче і точно відтворює життєвий шлях типового представника покоління, яке формувалось у тисяча дев’ятсот вісімдесятих, намагалось і вижити, й нажити статки в дев’яностих...
Непросте і трагічне становлення українця, який волею обставин опинився тоді в Москві. Нелегкий вибір постав перед ним нині... На сторінці ви можете завантажити книгу Шукачі земного раю : роман в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Шукачі земного раю : роман належить до жанру Книжки. Електронна книга автора Ніна Фіалко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Шукачі земного раю : роман - Ніна Фіалко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Юлія
Юлія
17 серпня 2024 16:00
"Шукачі земного раю" Ніни Фіалко вражає глибокими персонажами та захоплюючим сюжетом, що занурює читача в складні моральні dilemми та пошуки сенсу життя. Авторка майстерно поєднує елементи драми та пригод, створюючи атмосферу, яка залишає по собі тривалий післясмак. Роман спонукає до роздумів про цінність щастя та справжніх стосунків у нашому житті.
Правовласникам