Книги » Новинки » Історія УПА
Історія УПА
Fb2

Книга Історія УПА Роман Офіцинський скачать fb2

Назва: Електронна книга Історія УПА
ISBN: 978-966-03-9853-5
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Кількість сторінок: 126
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Історія УПА fb2

Короткий зміст книги Історія УПА - Роман Офіцинський

Ця книжка про армію, що серед подібних в Європі найдовше чинила опір тоталітарним державам на найбільших просторах. УПА символічно вела відлік від 14 жовтня 1942 року, організовано діяла до арешту головного командира Василя Кука в травні 1954 року, окремі бійці воювали до квітня 1960 року, а поодинокі переховувалися до здобуття Україною незалежності. Повстанська пісня «Зродились ми великої години» стала маршем нової української армії, котра від 2014 року воює проти російського агресора.
Для доброзичливих читачів — шанувальників минулого України. На сторінці ви можете завантажити книгу Історія УПА в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Історія УПА належить до жанру Україна. Електронна книга автора Роман Офіцинський повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Історія УПА - Роман Офіцинський
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Валентин
Валентин
24 серпня 2024 05:33
"Історія УПА" Романа Офіцинського - це глибоке і детальне дослідження, яке вдало поєднує факти з емоційними свідченнями. Автор майстерно передає дух боротьби та прагнення до свободи українського народу, що робить цю книгу важливим внеском у розуміння історії України. Читання залишає відчуття гордості та глибокого співчуття до тих, хто боровся за незалежність.
Правовласникам