Книги » Новинки » Емпатія в бізнесі. Співпереживання як двигун корпоративного успіху
Емпатія в бізнесі. Співпереживання як двигун корпоративного успіху
Fb2

Книга Емпатія в бізнесі. Співпереживання як двигун корпоративного успіху Марія Росс скачать fb2

Назва: Електронна книга Емпатія в бізнесі. Співпереживання як двигун корпоративного успіху
ISBN: 978-617-8107-41-3
Мова: Українська
Видавництво: Yakaboo Publishing
Оригінальна назва: The Empathy Edge: Harnessing the Value of Compassion as an Engine for Success
Кількість сторінок: 232
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Емпатія в бізнесі. Співпереживання як двигун корпоративного успіху fb2

Короткий зміст книги Емпатія в бізнесі. Співпереживання як двигун корпоративного успіху - Марія Росс

Розлючені споживачі? Прострочені дедлайни? Провальні продукти? Проблеми вашого бізнесу можуть мати єдиний корінь — брак емпатії. Бути емпатійними на роботі — означає бачити ситуацію з позиції іншої людини і будувати на цьому стиль управління, корпоративну культуру та стратегію бренду.
Авторка Марія Росс бере свої експертні знання з брендингу, додає до них перевірені дослідження та цікаві історії від управлінців, агентів змін і громадських лідерів і розкриває читачам, як саме емпатія підсилює бренди та організації і робить їх успішнішими.
Росс демонструє, чому бізнесам варто плекати емпатію вже зараз, і ділиться звичками та рисами емпатійних лідерів, які отримують більше продуктивності й лояльності. Вона дає практичні поради щодо того, як узгодити місію організації з її цінностями і наймати потрібних людей, щоб виховувати більш емпатійну — та інноваційну — робочу культуру. Вона пояснює, як вибудувати емпатійний бренд, щоб це було щиро і проактивно, і показує, як це сприяє більшому задоволенню клієнтів, інноваційності корпоративних культур та зростанню прибутків. На сторінці ви можете завантажити книгу Емпатія в бізнесі. Співпереживання як двигун корпоративного успіху в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Емпатія в бізнесі. Співпереживання як двигун корпоративного успіху належить до жанру Брендинг. Корпоративна ідентифікація. Електронна книга автора Марія Росс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Емпатія в бізнесі. Співпереживання як двигун корпоративного успіху - Марія Росс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Павло
Павло
27 серпня 2024 01:33
Книга Марії Росс "Емпатія в бізнесі" відкриває нові горизонти для розуміння важливості співпереживання в корпоративному середовищі. Авторка майстерно поєднує теорію з практичними прикладами, демонструючи, як емпатія може стати ключем до успіху компанії. Це надихаюче читання для усіх, хто прагне підвищити ефективність команди та встановити глибші зв’язки з клієнтами.
Правовласникам