Книги » Новинки » Останній сеанс
Останній сеанс
Fb2

Книга Останній сеанс Агата Крісті скачать fb2

Назва: Електронна книга Останній сеанс
ISBN: 9786171277915
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Оригінальна назва: The Last Seance
Кількість сторінок: 48
Рік видання: 2020
Формат: Електронна

Скачать Останній сеанс fb2

Короткий зміст книги Останній сеанс - Агата Крісті


  • Від найпопулярнішого автора усіх часів

  • Продано близько мільярда примірників

  • Моторошна збірка містичних детективних оповідань


Аґату Крісті знають у всьому світі як королеву детективу. Близько мільярда примірників її творів продано англійською мовою, ще один мільярд — у перекладі 100 іноземними мовами. Вона — найпопулярніший автор усіх часів. За кількістю перевидань її книжки поступаються лише Біблії та творам Шекспіра.
На сторінках оповідань, що увійшли до збірки, перед читачами постає нова Аґата Крісті — майстриня химерної і моторошної прози, де головним героєм є Надприродне. У цих історіях ви завітаєте до будинку з привидами, зазирнете у дзеркало, в якому видно майбутнє, станете свідком гніву богів, повірите в переселення душ, побуваєте на руїнах стародавніх цивілізацій і зустрінетеся віч-на-віч із пекельним Гончаком Смерті. А ще ви ніколи не забудете спіритичний сеанс від мадам Сімони. Ця відома медіум планує завершити свою практику. Але перед цим їй потрібно провести останній сеанс — із померлою донькою мадам Ікс… На сторінці ви можете завантажити книгу Останній сеанс в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Останній сеанс належить до жанру Містичний детектив. Електронна книга автора Агата Крісті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Останній сеанс - Агата Крісті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
1 вересня 2024 01:33
"Останній сеанс" - це захоплюючий детектив, в якому Агата Крісті майстерно переплітає інтригу та психологічні нюанси персонажів. Читачі поринуть у загадкову атмосферу, де кожен деталь може стати ключем до розгадки. Непередбачувані повороти сюжету тримають у напрузі до останньої сторінки!
Правовласникам