Книги » Новинки » Таємничий суперник
Таємничий суперник
Fb2

Книга Таємничий суперник Агата Крісті скачать fb2

Назва: Електронна книга Таємничий суперник
ISBN: 978-617-12-9858-3
Мова: Українська
Видавництво: Книжковий клуб
Кількість сторінок: 400
Рік видання: 2022
Формат: Електронна

Скачать Таємничий суперник fb2

Короткий зміст книги Таємничий суперник - Агата Крісті

Аґату Крісті знають у всьому світі як королеву детективу. Близько мільярда примірників її творів продано англійською мовою, ще один мільярд - у перекладі 100 іноземними мовами. Вона - найпопулярніший автор усіх часів. За кількістю перевидань її книжки поступаються лише Біблії та творам Шекспіра.
Юні Томмі і Таппенс мають багато енергії, але зовсім не мають грошей. Щоб покращити фінансове становище, хлопець і дівчина вирішують заснувати власне товариство - "Молоді авантюристи". Для цього вони подають оголошення в газету, пропонуючи свої послуги. І вже скоро мають перше замовлення! Їм треба знайти американку на ім’я Джейн Фінн. Після того, як у 1915 році корабель "Лузитанія" затонув унаслідок влучання торпеди, дівчина зникла. Разом із секретним документом. Якщо зараз ту міжнародну угоду оприлюднять, світ опиниться перед загрозою нової війни… На сторінці ви можете завантажити книгу Таємничий суперник в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Таємничий суперник належить до жанру Британський детектив. Електронна книга автора Агата Крісті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Таємничий суперник - Агата Крісті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Кирило
Кирило
13 серпня 2024 22:22
"Таємничий суперник" Агати Крісті — це захоплюючий детектив, який вражає своєю інтригою та майстерно продуманими сюжетними поворотами. Читач поринає у світ загадок разом з героями, витримуючи напруження до останньої сторінки. Крісті знову доводить, що є справжньою королевою детективного жанру.
Правовласникам