Книги » Новинки » Три Марти
Три Марти
Fb2

Книга Три Марти Ірина Савка скачать fb2

Назва: Електронна книга Три Марти
ISBN: 978-617-679-603-9
Мова: Українська
Видавництво: Видавництво Старого Лева
Кількість сторінок: 256
Рік видання: 2021
Формат: Електронна

Скачать Три Марти fb2

Короткий зміст книги Три Марти - Ірина Савка

Три Марти — три жінки, три кохання одного чоловіка. Буремні часи війни, колгоспного ярма, репатріації переплели їхні долі в одне полотно, з якого не висмикнеш жодної нитки.
Ця родинна сага — віддзеркалення цілого століття, що прокотилося грозами понад маленьким західноукраїнським селом, з усіма його жахіттями, з його катами і добрими людьми. Коли любов, посвята, прощення і милосердя рятують від смерті і безнадії. На сторінці ви можете завантажити книгу Три Марти в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Три Марти належить до жанру Родинна сага. Електронна книга автора Ірина Савка повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Три Марти - Ірина Савка
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
29 серпня 2024 01:44
"Три Марти" Ірини Савки - це захоплюючий роман, який майстерно поєднує особисті драми героїнь із історичними подіями. Авторка вміло передає емоції та переживання персонажів, змушуючи читача задуматися над важливістю вибору та сили духу. Книга залишає глибокий слід у душі, спонукаючи до роздумів про жіночу ідентичність і боротьбу за своє місце в світі.
Правовласникам