Книги » Новинки » Правознайко. Робочий зошит з права. 2 клас
Правознайко. Робочий зошит з права. 2 клас
Fb2

Книга Правознайко. Робочий зошит з права. 2 клас Оксана Бахтінова скачать fb2

Назва: Електронна книга Правознайко. Робочий зошит з права. 2 клас
ISBN: 978-611-540-381-3
Мова: Українська
Видавництво: Ранок
Кількість сторінок: 48
Рік видання: 2011
Формат: Електронна

Скачать Правознайко. Робочий зошит з права. 2 клас fb2

Короткий зміст книги Правознайко. Робочий зошит з права. 2 клас - Оксана Бахтінова

Посібник складений за «Навчальною програмою безперервної правової освіти учнів загальноосвітніх навчальних закладів І—ІІІ ступенів» (автори: Л. В. Башинська, О. В. Бахтінова, С. Б. Дєдух, Л. Г. Коваль, Т. В. Коц, Л. М. Пилипчатіна, А. М. Проценко, С. П. Проценко, О. К. Саніна, О. Є. Святокум). Разом із книгою О. В. Бахтінової «Матеріали до уроків права. 1—2 класи» (Х.: Вид-во «Ранок», 2011) зошит складає навчально-методичний комплект із права для 2 класу.
На сторінках зошита учні виконують цікаві завдання, малюють і розфарбовують, грають, розшифровують криптограми, розв’язують кросворди й тести. А допомагають їм дізнатися про права людини герої улюблених казок.
Посібник призначений для учнів 2 класів загальноосвітніх шкіл. На сторінці ви можете завантажити книгу Правознайко. Робочий зошит з права. 2 клас в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Правознайко. Робочий зошит з права. 2 клас належить до жанру Право. Електронна книга автора Оксана Бахтінова повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Правознайко. Робочий зошит з права. 2 клас - Оксана Бахтінова
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Софія
Софія
7 вересня 2024 16:00
Книга "Правознайко. Робочий зошит з права" Оксани Бахтінової є чудовим стартовим ресурсом для маленьких учнів. Яскраві ілюстрації та зрозумілі завдання роблять вивчення правових основ цікавим і доступним. Це відмінний спосіб ознайомити дітей з поняттями справедливості та відповідальності.
Правовласникам