Книги » Новинки » Пригоди краплинки
Пригоди краплинки
Fb2

Книга Пригоди краплинки Володимир Кривенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Пригоди краплинки
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 35
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Пригоди краплинки fb2

Короткий зміст книги Пригоди краплинки - Володимир Кривенко

Ці казки, малята, написані мною в співтоваристві з моєю любою онучкою Сашенькою, яка допомагала мені, придумуючи цікаві, оригінальні сюжетні лінії і люб’язно запропонувала освіжити текст своїми яскравими малюнками.
Ви думаєте, онучата, що тільки люди вміють розмовляти?
— Помиляєтесь!
— Розмовляти можуть, і Туман, і Хмарв і Крапельки, і Вітер! Та що там казати, розмовляють, навіть ваші іграшки! Взагалі, все, що ви бачите навколо вміє, може і хоче спілкуватись з вами.
— А чому ж ми нічого не чуємо?
— А тому, що і нам і вам за повсякденним клопотом ніколи прислухатись! На сторінці ви можете завантажити книгу Пригоди краплинки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пригоди краплинки належить до жанру Пригодницькі романи для дітей. Електронна книга автора Володимир Кривенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пригоди краплинки - Володимир Кривенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
10 вересня 2024 14:44
"Пригоди краплинки" Володимира Кривенка - це чудова книга, яка захоплює уяву читачів всіх вікових груп. Автор майстерно поєднує фантазію з важливими екологічними темами, роблячи історію не лише цікавою, але й повчальною. Яскраві персонажі та захоплюючі пригоди залишають приємне враження і спонукають до роздумів про природу і наше місце в ній.
Правовласникам