Книги » Новинки » Граніт Вулканович
Граніт Вулканович
Fb2

Книга Граніт Вулканович Володимир Кривенко скачать fb2

Назва: Електронна книга Граніт Вулканович
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 31
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Граніт Вулканович fb2

Короткий зміст книги Граніт Вулканович - Володимир Кривенко

Ці казки, малята, написані мною в співтоваристві з моєю любою онучкою Сашенькою, яка допомагала мені, придумуючи цікаві, оригінальні сюжетні лінії.
В будь-якій найфантастичнішій казці органічно переплітається бувальщина з небувальщиною, але де та межа, що відділяє одне від іншого? В наш час вже дуже багато казок стали буденною реальністю. Уявіть собі, любі малята, що вам, якимись чином вдалося переміститися в часі на 100–200 років назад і там розповісти про звичайні речі, що оточують вас у вашому повсякденному житті… для тих людей з минулого ваша розповідь була б суцільною казкою…
Пропонуємо вашій увазі нашу маленьку збірочку казок-бувальщин. На сторінці ви можете завантажити книгу Граніт Вулканович в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Граніт Вулканович належить до жанру Дитячі казки і міфи. Електронна книга автора Володимир Кривенко повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Граніт Вулканович - Володимир Кривенко
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ганна
Ганна
10 вересня 2024 15:11
Книга "Граніт Вулканович" Володимира Кривенка вражає глибоким психологізмом та непередбачуваним сюжетом. Автор майстерно поєднує елементи фантастики та реальності, створюючи унікальний світ, що захоплює з перших сторінок. Рекомендую всім, хто шукає оригінальний підхід до літератури.
Правовласникам