Книги » Новинки » Користь незавершених справ
Користь незавершених справ
Fb2

Книга Користь незавершених справ Марина Блохіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Користь незавершених справ
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Кількість сторінок: 94
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать Користь незавершених справ fb2

Короткий зміст книги Користь незавершених справ - Марина Блохіна

Таємнича історія, пов’язана зі смертю відомої української відьми Анастасії Черепко зводить разом її правнучку Яросвіту та учня, характерника Кіра. Незавершена справа, що залишилась на землі, тримає померлу і не дає їй покинути цей світ, тож ці двоє мають прийти на допомогу.
Врятуватися від посталого мерця? Зроблено. Вдертися до родового маєтку, з якого молоду відьму вигнала рідна мати? Легко! Розгадати таємницю бабусиної могутності, провести непередбачуваний і небезпечний обряд, піти вночі на кладовище, яке так і кишить різною нечистю? Раз плюнути! Що значать ці небезпеки для двох впевнених у собі, азартних і сильних чаклунів?
Але що, як у цей неперевершений план втрутиться інша магія, непідвласна жодній живій чи мертвій душі — кохання?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Користь незавершених справ в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Користь незавершених справ належить до жанру Темне фентезі. Електронна книга автора Марина Блохіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Користь незавершених справ - Марина Блохіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
11 вересня 2024 05:44
Книга "Користь незавершених справ" Марини Блохіної вражає своїм нестандартним підходом до теми прокрастинації та управління часом. Авторка майстерно пояснює, як незавершені завдання можуть стати джерелом мотивації та креативності, змушуючи читача переосмислити своє ставлення до невиконаних справ. Ця книга стане корисним путівником для тих, хто прагне знайти баланс між виконанням обов'язків і власними бажаннями.
Правовласникам