Книги » Новинки » Графиня Рудольштадт
Графиня Рудольштадт
Fb2

Книга Графиня Рудольштадт Жорж Санд скачать fb2

Автор: Жорж Санд
Назва: Електронна книга Графиня Рудольштадт
ISBN: 978-966-03-7904-6
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Графиня Рудольштадт fb2

Короткий зміст книги Графиня Рудольштадт - Жорж Санд

Роман «Графиня Рудольштадт» видатної французької письменниці Жорж Санд (1804—1876) розповідає про нові карколомні події у житті співачки Консуело, з якою на смертному одрі обвінчався граф Альберт.
На долю співачки випадає врятувати прусського короля Фрідріха, а через деякий час потрапити з волі цієї людини до в’язниці Шпандау. З тюремного замку їй допомагає втекти таємний орден Невидимих, серед членів якого вона знаходить своє кохання. Витримавши з честю тяжкі моральні випробування, Консуело вдається дивним чином поєднати пристрасне кохання та моральний обов’язок. Разом зі своїм чоловіком вона присвячує своє життя служінню людям. На сторінці ви можете завантажити книгу Графиня Рудольштадт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Графиня Рудольштадт належить до жанру Класична проза. Електронна книга автора Жорж Санд повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Графиня Рудольштадт - Жорж Санд
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Анна
Анна
12 вересня 2024 22:00
"Графиня Рудольштадт" Жорж Санд - це витончений роман, що занурює читача в світ емоцій та пристрастей. Авторка майстерно зображує внутрішні переживання героїв, їхні стосунки та соціальні конфлікти, що робить цю історію надзвичайно актуальною й сьогодні. Книга залишає після себе відчуття глибокого розуміння людської природи та прагнення до свободи.
Правовласникам