Книги » Новинки » Світова гібридна війна. Український фронт
Світова гібридна війна. Український фронт
Fb2

Книга Світова гібридна війна. Український фронт скачать fb2

Назва: Електронна книга Світова гібридна війна. Український фронт
ISBN: 978-966-03-7760-8
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Світова гібридна війна. Український фронт fb2

Короткий зміст книги Світова гібридна війна. Український фронт -

У колективній монографії, підготовленій фахівцями Національного інституту стратегічних досліджень, вперше у вітчизняній та світовій науці детально досліджено явище світової гібридної війни в перспективі російської агресії проти України. Сутність гібридної війни розглянуто у контексті системної кризи світової безпеки, а її феномен - як новітній вид глобального протистояння. Детально розглянуто причини та передумови російської агресії проти України, її стратегічні цілі, а також особливості ведення гібридної війни у різних вимірах: воєнному, політичному, економічному, соціальному, гуманітарному, інформаційному. Аналізуються локальні успіхи нашої держави у протидії ворожим планам РФ за окремими напрямами. Зроблено загальний висновок про доведення Україною своєї спроможності як держави, що відстоює свій суверенітет у боротьбі з агресором. Розглянуті питання реформування міжнародних безпекових інститутів та пошуку балансу сил у новій, гібридній реальності.
Розраховано на політиків, політичних аналітиків, державних службовців вищої ланки, науковців у сфері безпекознавства. Результати дослідження зацікавлять освітян, представників громадянського суспільства, а також національно свідомих громадян. На сторінці ви можете завантажити книгу Світова гібридна війна. Український фронт в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Світова гібридна війна. Український фронт належить до жанру Національна політика. Національні відносини. Електронна книга автора повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Світова гібридна війна. Український фронт -
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Роксана
Роксана
15 вересня 2024 14:55
"Світова гібридна війна. Український фронт" - це важливе і актуальне дослідження, яке висвітлює складні механізми сучасних конфліктів через призму українського досвіду. Автори глибоко аналізують інформаційні, політичні та військові аспекти гібридної війни, що допомагає зрозуміти не лише виклики, з якими стикається Україна, але й глобальні тенденції. Рекомендую цю книгу всім, хто хоче поглибити свої знання про сучасні війни та їхній вплив на світову політику.
Правовласникам