Книги » Новинки » Джалапіта
Джалапіта
Fb2

Книга Джалапіта Емма Андієвська скачать fb2

Назва: Електронна книга Джалапіта
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Джалапіта fb2

Короткий зміст книги Джалапіта - Емма Андієвська

«Джалапіта» Емми Андієвської — філософське оповідання, головним героєм якого є однойменна міфічна істота. Образ Джалапіти є полісемантичним, він втілює у собі гармонію світобудови і доброту.
Світову славу письменниці принесли прозові твори «Герострати», «Роман про людське призначення», «Подорож», «Джалапіта», «Тигри», «Казка про яян», поетичні збірки «Народження ідола», «Наука про землю», «Вілли над морем», «Міражі», «Міста-валети», «Шухлядні краєвиди» та ін. Емма Андієвська — українська письменниця та художниця, яка працює у стилі сюрреалізму та герметизму. На сторінці ви можете завантажити книгу Джалапіта в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Джалапіта належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Емма Андієвська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Джалапіта - Емма Андієвська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Сергій
Сергій
17 вересня 2024 19:44
"Джалапіта" Емми Андієвської — це захоплююча подорож у світ фантазії та символіки, яка вражає глибиною і багатогранністю. Авторка вміло поєднує реальність з ірреальністю, створюючи незабутній образ світу, сповненого загадок. Ця книга залишає після себе вагоме враження і спонукає до роздумів про сенс життя та людську природу.
Правовласникам