Книги » Новинки » Роман про добру людину
Роман про добру людину
Fb2

Книга Роман про добру людину Емма Андієвська скачать fb2

Назва: Електронна книга Роман про добру людину
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2015
Формат: Електронна

Скачать Роман про добру людину fb2

Короткий зміст книги Роман про добру людину - Емма Андієвська

«Роман про добру людину» Емми Андієвської — це філософсько-психологічний твір, дія якого відбувається в українському таборі для переміщених осіб в Міттенвальді. Лейтмотивом твору є прославлення добра, яке є основою існування світу.
Світову славу письменниці принесли прозові твори «Герострати», «Роман про людське призначення», «Подорож», «Джалапіта», «Тигри», «Казка про яян», поетичні збірки «Народження ідола», «Наука про землю», «Вілли над морем», «Міражі», «Міста-валети», «Шухлядні краєвиди» та ін.
Емма Андієвська — українська письменниця та художниця, яка працює у стилі сюрреалізму та герметизму. На сторінці ви можете завантажити книгу Роман про добру людину в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Роман про добру людину належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Емма Андієвська повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Роман про добру людину - Емма Андієвська
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Богдан
Богдан
17 вересня 2024 19:22
"Роман про добру людину" Емми Андієвської - це вражаюче дослідження людської природи та шляхетності. Авторка майстерно поєднує філософські роздуми з емоційними переживаннями героїв, створюючи глибокий і проникливий нарис про добро і зло в сучасному світі. Книга залишає надовго слід у серці, спонукаючи читача замислитися над власним шляхом.
Правовласникам