Книги » Новинки » Алiса в Задзеркаллi / Through The Looking Glass and What Alice Found There
Алiса в Задзеркаллi / Through The Looking Glass and What Alice Found There
Fb2

Книга Алiса в Задзеркаллi / Through The Looking Glass and What Alice Found There Льюїс Керрол скачать fb2

Назва: Електронна книга Алiса в Задзеркаллi / Through The Looking Glass and What Alice Found There
ISBN: 9789660369153
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2014
Формат: Електронна

Скачать Алiса в Задзеркаллi / Through The Looking Glass and What Alice Found There fb2

Короткий зміст книги Алiса в Задзеркаллi / Through The Looking Glass and What Alice Found There - Льюїс Керрол

Льюїс Керролл - псевдонім блискучого оксфордського математика, логіка, письменника і фотографа Чарлза Лутвіджа Доджсона (1832-1898). Всесвітню відомість автору принесли фантасмагорійні твори "Аліса в Дивокраї", "Аліса в Задзеркаллі", "Полювання на Снарка". Це справжні скарбниці блискучої гри слів, логіки і фантазії.
"Аліса в Задзеркаллі" - продовження знаменитої казки про пригоди Аліси, можливо, найзнаменитішої героїні англійської літератури. У дивовижній країні-шахівниці, де все навпаки, на дівчинку чекає безліч загадок і дивних персонажів. Та чи дійсно це тільки сон?.. На сторінці ви можете завантажити книгу Алiса в Задзеркаллi / Through The Looking Glass and What Alice Found There в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Алiса в Задзеркаллi / Through The Looking Glass and What Alice Found There належить до жанру Література. Електронна книга автора Льюїс Керрол повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Алiса в Задзеркаллi / Through The Looking Glass and What Alice Found There - Льюїс Керрол
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
Учора, 09:44
"Алiса в Задзеркаллi" Льюїса Керролла — це захоплююча подорож у світ абсурду та фантазії, де логіка порушується, а персонажі вражають своєю незвичністю. Книга майстерно грає з часом і простором, запрошуючи читача зануритися в чарівну атмосферу, де кожен поворот може принести несподівані відкриття. Це витвір мистецтва, що підкорює уяву і залишає по собі глибокий слід.
Правовласникам