Книги » Новинки » Аліса в Дивокраї / Alice's Adventure in Wonderland
Аліса в Дивокраї / Alice's Adventure in Wonderland
Fb2

Книга Аліса в Дивокраї / Alice's Adventure in Wonderland Льюїс Керрол скачать fb2

Назва: Електронна книга Аліса в Дивокраї / Alice's Adventure in Wonderland
ISBN: 978-966-03-8001-1
Мова: Українська
Видавництво: Фоліо
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Аліса в Дивокраї / Alice's Adventure in Wonderland fb2

Короткий зміст книги Аліса в Дивокраї / Alice's Adventure in Wonderland - Льюїс Керрол

Льюїс Керролл - псевдонім блискучого оксфордського математика, логіка, письменника і фотографа Чарлза Лутвіджа Доджсона (1832-1898). Всесвітню відомість автору принесли фантасмагорійні твори «Аліса в Дивокраї», «Аліса в Задзеркаллі», «Полювання на Снарка». У 1865 році він опублікував історію маленької дівчинки Аліси, яка провалилася у кролячу нору і відкрила зовсім інший світ - неймовірний, чудовий і повний усіляких небезпек. Відтоді почалися безсмертні пригоди Аліси - можливо, найзнаменитішої героїні англійської літератури. Казка, яку полюбили діти і дорослі, стала одним з кращих зразків літератури у жанрі абсурду.
Книжка доступна у додатку Yakaboo для безкоштовного читання у бібліотеці "ПриватБанк". На сторінці ви можете завантажити книгу Аліса в Дивокраї / Alice's Adventure in Wonderland в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Аліса в Дивокраї / Alice's Adventure in Wonderland належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Льюїс Керрол повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Аліса в Дивокраї / Alice's Adventure in Wonderland - Льюїс Керрол
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Дарина
Дарина
13 вересня 2024 00:44
"Аліса в Дивокраї" — це неймовірна подорож у світ фантазії, де реальність сплітається з абсурдом. Льюїс Керрол майстерно створює незабутні образи та ситуації, що захоплюють уяву і змушують задуматися про природу дорослішання. Ця книга залишає після себе не тільки радість від читання, але й глибокі роздуми про сенс життя та ідентичність.
Правовласникам