Книги » Новинки » У глибокій прірві. Як позбутися наслідків дитячих травм
У глибокій прірві. Як позбутися наслідків дитячих травм
Fb2

Книга У глибокій прірві. Як позбутися наслідків дитячих травм скачать fb2

Назва: У глибокій прірві. Як позбутися наслідків дитячих травм Надін Берк Гарріс
ISBN: 9789669937254
Мова: Українська
Оригінальна назва: THE DEEPEST WELL: Healing the Long-Term Effects of Childhood Adversity
Кількість сторінок: 336
Рік видання: 2021
Формат: Електронна книга
16

Скачать У глибокій прірві. Як позбутися наслідків дитячих травм fb2

Короткий зміст книги У глибокій прірві. Як позбутися наслідків дитячих травм - Надін Берк Гарріс

Часто недуги дорослих людей живляться з джерела дитячих психологічних травм. Ми дуже рідко це усвідомлюємо, а лікарі зазвичай лікують наслідки, не дошукуючись їх причин. Натомість доктор Надін Берк Гарріс провела ціле дослідження, яке підтверджує: жодна дитяча травма не минає безслідно.


Водночас авторка книги показує можливості, які допоможуть вибратися з глибокої прірви наслідків цих травм і запобігти їм у наших дітей. Набір конкретних інструментів допоможе читачам з’ясувати можливі причини своїх проблем зі здоров’ям і визначити потенційні шляхи до видужання.



На сторінці ви можете завантажити книгу У глибокій прірві. Як позбутися наслідків дитячих травм в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання У глибокій прірві. Як позбутися наслідків дитячих травм належить до жанру Здоров’я, відносини та особистісний розвиток, Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради, Практичні поради: лайфхаки, корисні підказки. Електронна книга автора Надін Берк Гарріс повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу У глибокій прірві. Як позбутися наслідків дитячих травм - Надін Берк Гарріс
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Тетяна
Тетяна
Учора, 23:33
Книга "У глибокій прірві" Надін Берк Гарріс – це глибокий і зворушливий погляд на наслідки дитячих травм і їхній вплив на доросле життя. Авторка майстерно поєднує особисті історії з науковими дослідженнями, що робить її поради не лише зрозумілими, а й практичними. Цей твір стане корисним посібником для тих, хто прагне зрозуміти та подолати свої внутрішні труднощі.
Правовласникам