Книги » Новинки » Захід. Коти-вояки
Захід. Коти-вояки
Fb2

Книга Захід. Коти-вояки скачать fb2

Назва: Захід. Коти-вояки Ерін Гантер
ISBN: 9786177661893
Мова: Українська
Оригінальна назва: Warriors cats. Sunset
Кількість сторінок: 320
Рік видання: 2016
Формат: Електронна книга
18

Скачать Захід. Коти-вояки fb2

Короткий зміст книги Захід. Коти-вояки - Ерін Гантер

Ожинокіготь розривається між двома світами — реальним і потойбічним, де блукає його батько Тигрозір. З кожним днем йому все важче приховувати свою таємницю і притлумлювати жагу до влади, яку так вміло розпалюють в ньому батько і брат. Зрештою, йому таки випадає шанс отримати бажане. Та чи варте воно такої ціни? Чи розуміє Ожинокіготь, що від його вибору залежить доля усіх лісових котів?


Переклад з англійської — Катерина Дудка, Остап Українець. Оформлення — Олег Панченко. При перекладі тексту українською для опису загального устрою котячих кланів та громадянства їхніх членів була використана термінологія Національної скаутської організації України «Пласт».

На сторінці ви можете завантажити книгу Захід. Коти-вояки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Захід. Коти-вояки належить до жанру Дитяча, підліткова та освітня література, Дитяча, підліткова фантастика та реальні історії, Дитяча, підліткова художня література: фентезі. Електронна книга автора Ерін Гантер повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Захід. Коти-вояки - Ерін Гантер
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам