Книги » Новинки » Анна О
Анна О
Fb2

Книга Анна О скачать fb2

Назва: Анна О Метью Блейк
ISBN: 9786171509115
Мова: Українська
Оригінальна назва: ANNA O
Кількість сторінок: 464
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
16

Скачать Анна О fb2

Короткий зміст книги Анна О - Метью Блейк

Спляча красуня чи спляча вбивця?


Анна Огілві - молода двадцятип’ятирічна письменниця, на яку чекає яскраве майбутнє. Під час сімейного відпочинку в одному з будиночків знаходять убитими двох її найкращих друзів, а поруч - сплячу Анну. Усі докази вказують на те, що вбивця саме вона, проте її вину неможливо довести або спростувати, адже від дня трагедії минуло чотири роки, а дівчина так і не прокинулась.


Доктор Бенедикт Прінс - судовий психолог, який спеціалізується на злочинах, пов’язаних зі сном. Спляча красуня, як відтепер називають Анну, - загадка для багатьох фахівців. Проте саме методи роботи доктора Прінса - це остання надія розбудити можливу вбивцю, щоб вона постала перед судом і дала відповіді, які знімуть завісу з того страшного дня.

На сторінці ви можете завантажити книгу Анна О в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Анна О належить до жанру Художня література та супутня інформація, Детектив і кримінальний роман. Електронна книга автора Метью Блейк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Анна О - Метью Блейк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам