Книги » Новинки » Філософія впевненості в собі
Філософія впевненості в собі
Fb2

Книга Філософія впевненості в собі скачать fb2

Назва: Філософія впевненості в собі Шарль Пепен
ISBN: 9789669824646
Мова: Українська
Оригінальна назва: La Confiance en soi. Une philosophie
Кількість сторінок: 192
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга

Скачать Філософія впевненості в собі fb2

Короткий зміст книги Філософія впевненості в собі - Шарль Пепен

Щоразу, коли долають сумніви і страх, що нічого не вийде, — читайте цю книжку. Замість перебувати в стані напруження й невизначеності, надихайтеся мудрим досвідом людей, які боролися з невпевненістю в собі протягом життя.


Спираючись на ґрунтовні праці античних та сучасних філософів, психоаналітиків і психологів, а також на досвід великих спортсменів і митців, Шарль Пепен розкриває таємницю віри в себе. Змінюйте стиль життя і вчіться впевненості в собі, простежуючи шляхи Мадонни, Патріка Едлінджера, Жорж Санд, Джона Леннона, Серени Вільямс та інших легендарних людей. Скористайтеся можливістю раз і назавжди повірити у свої здібності й запам’ятайте головне: упевненими не народжуються — ними стають.

На сторінці ви можете завантажити книгу Філософія впевненості в собі в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Філософія впевненості в собі належить до жанру Філософія та релігія, Філософія, Популярна психологія. Електронна книга автора Шарль Пепен повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Філософія впевненості в собі - Шарль Пепен
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам