Книги » Новинки » Пригоди Аліси в Дивокраї
Пригоди Аліси в Дивокраї
Fb2

Книга Пригоди Аліси в Дивокраї Льюїс Керрол скачать fb2

Назва: Електронна книга Пригоди Аліси в Дивокраї
Мова: Українська
Видавництво: Мультимедійне видавництво Стрельбицького
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Пригоди Аліси в Дивокраї fb2

Короткий зміст книги Пригоди Аліси в Дивокраї - Льюїс Керрол

«Пригоди Аліси в Дивокраї» — це чудовий переказ українською мовою всесвітньо відомої казки Льюїса Керрола про чарівну мандрівку англійської дівчинки до незвичайної країни, в якій діють парадоксальні закони та абсурдні правила поведінки.
Книга адаптована для малюків, але вона також стане до вподоби і дорослим людям, що полюбляють цікаві пригоди, шанують пародійні вірші Льюїса Керрола та веселощі його надзвичайної лінгвістичної гри.
Переклад книги був здійснений талановитим українським літератором, глибоким знавцем англійської мови Валентином Олексійовичем Корнієнко. На сторінці ви можете завантажити книгу Пригоди Аліси в Дивокраї в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Пригоди Аліси в Дивокраї належить до жанру Класика дитячої літератури. Електронна книга автора Льюїс Керрол повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Пригоди Аліси в Дивокраї - Льюїс Керрол
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Ольга
Ольга
15 вересня 2024 08:55
"Пригоди Аліси в Дивокраї" Льюїса Керролла — це чарівна та незабутня подорож у світ абсурду та фантазії. Автор майстерно поєднує іронію, гру слів і яскраві образи, що робить книгу цікавою як для дітей, так і для дорослих. Ця історія надихає на творчість і спонукатиме читача задуматися про природу реальності.
Правовласникам