Книги » Новинки » День Відбуття
День Відбуття
Fb2

Книга День Відбуття Олексій Волков скачать fb2

Назва: Електронна книга День Відбуття
ISBN: 978-966-10-5443-0
Мова: Українська
Видавництво: Навчальна книга - Богдан
Кількість сторінок: 328
Рік видання: 2018
Формат: Електронна

Скачать День Відбуття fb2

Короткий зміст книги День Відбуття - Олексій Волков

Сергій, студент політеха, поєднує у собі два неординарних захоплення. Це боротьба самбо та дослідження карстових печер. Саме завдяки ним юнак потрапляє у халепу, з якої вийти неушкодженим, здається, неможливо. Тим паче, коли доля у такий момент несподівано дарує жінку, заради котрої готовий на все, а в підземному царстві на рубежі двох тисячоліть починають відбуватися речі, які нормальній людині навіть важко уявити…
У звичному для себе стилі відомий письменник-детективіст Олексій Волков від початку до кінця роману витримує неабияку напругу сюжету, а розв’язку важко передбачити до останніх сторінок. На сторінці ви можете завантажити книгу День Відбуття в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання День Відбуття належить до жанру Містичний детектив. Електронна книга автора Олексій Волков повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу День Відбуття - Олексій Волков
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Наталя
Наталя
6 вересня 2024 21:00
"День Відбуття" Олексія Волкова — це захоплюючий роман, що майстерно поєднує елементи наукової фантастики та філософських роздумів. Автор створює яскраві образи та напружену атмосферу, змушуючи читача замислитися над важливістю вибору і наслідків власних дій. Це книга, яка залишає по собі глибокий слід і спонукає до роздумів ще довго після прочитання.
Правовласникам