Книги » Новинки » Факультет
Факультет
Fb2

Книга Факультет Дарина Березіна скачать fb2

Назва: Електронна книга Факультет
ISBN: 978-617-7173-73-0
Мова: Українська
Видавництво: Смолоскип
Рік видання: 2017
Формат: Електронна

Скачать Факультет fb2

Короткий зміст книги Факультет - Дарина Березіна

Що чекає на натхненну викладачку, поціновувачку Селін-джера і «Товариства мертвих поетів», у стінах українського пересічного вишу? Який він — «дружній педагогічний колектив»? Яка вона — визнана «колегами» норма, у яку катастрофічно не вписується новенька Аліса, або, як називають її студенти, Alice of Wonderland?
Та кафедральний світ, на відміну від світу Керола, — реальний. Як і закони, за якими він функціонує. Як і його персонажі — хоч які комічні чи абсурдні. Вони знайомі вам з університетських років, і, можливо, ви так само намагалися їм протистояти.
...Хіба ви не мріяли про велике (і дотепне!) викриття? На сторінці ви можете завантажити книгу Факультет в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Факультет належить до жанру Сучасна проза. Електронна книга автора Дарина Березіна повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Факультет - Дарина Березіна
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Жанна
Жанна
14 вересня 2024 09:00
"Факультет" Дарини Березіної – це захоплююча книга, яка майстерно поєднує елементи мистецтва і науки. Авторка створює яскраві образи персонажів, які змушують замислитися над важливими питаннями сучасності. Читання цієї книги залишає після себе глибокі враження та стимулює до роздумів.
Правовласникам