Книги » Новинки » Творчий акт: спосіб буття
Творчий акт: спосіб буття
Fb2

Книга Творчий акт: спосіб буття скачать fb2

Автор: Рік Рубін
Назва: Творчий акт: спосіб буття Рік Рубін
ISBN: 9786171504639
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Creative Act: A Way of Being
Кількість сторінок: 432
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Творчий акт: спосіб буття fb2

Короткий зміст книги Творчий акт: спосіб буття - Рік Рубін

Більшість музичних продюсерів відомі особливим звучанням. Рік Рубін, найвпливовіший продюсер останніх 20 років за версією MTV й один зі 100 найвпливовіших людей світу за рейтингом Times, прославився іншим: умінням створити простір, у якому митці різних жанрів і стилів можуть усвідомити, ким вони є насправді і що вони можуть запропонувати світові.


Його творчий метод - допомогти кожному переступити через нав’язані очікування й відновити стан невинності, у якому несподівані відкриття стануть неминучими.


Рік Рубін переконливо доводить: творчість - це не професія і не результат, а спосіб сприйняття світу, і кожному під силу знайти у своєму житті достатньо місця для неї.

На сторінці ви можете завантажити книгу Творчий акт: спосіб буття в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Творчий акт: спосіб буття належить до жанру Здоров’я, відносини та особистісний розвиток, Самоудосконалення, особистісний розвиток і практичні поради. Електронна книга автора Рік Рубін повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Творчий акт: спосіб буття - Рік Рубін
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Андрій
Андрій
Учора, 20:22
"Творчий акт: спосіб буття" Ріка Рубіна – це глибоке дослідження сутності творчості, яке спонукає читача переосмислити власний підхід до мистецтва і життя. Автор майстерно поєднує особистий досвід з філософськими роздумами, що робить книгу не лише інформативною, але й надихаючою. Рубін закликає нас відкритися новим можливостям і знайти свій унікальний голос у світі творчості.
Правовласникам