Книги » Новинки » Дерево роду. Дикі паростки
Дерево роду. Дикі паростки
Fb2

Книга Дерево роду. Дикі паростки скачать fb2

Назва: Дерево роду. Дикі паростки Ольга Саліпа
ISBN: 9786171298750
Мова: Українська
Кількість сторінок: 352
Рік видання: 2022
Формат: Електронна книга

Скачать Дерево роду. Дикі паростки fb2

Короткий зміст книги Дерево роду. Дикі паростки - Ольга Саліпа

Кінець XIХ століття. Двоє братів, Богдан та Іван, колись захопилися однією жінкою — повією Магдою. Минули роки. І вже Іванові сини, Петро й Семен, спалахують таємною жагою до однієї дівчини Сабіни. Час великих історичних зламів і громадянських війн. На полі битви проливається українська кров у бою під Крутами. Петро стає до лав Галицької армії. Семен страждає від мук нерозділеного кохання та ненависті до власного брата, поки не зіштовхується з колишньою коханкою батька — тією самою фатальною блудницею Магдою. У серці спалахує заборонена пристрасть.


За спинами братів чатують НКВДисти та зрадники, країна здригається від зламних подій. Крізь тонкий серпанок прорвуться темні гріхи батьків і синів — помилки, які спокутувати дітям дітей. Історія, що почалася з ненависті, триватиме ще не одне покоління.

На сторінці ви можете завантажити книгу Дерево роду. Дикі паростки в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Дерево роду. Дикі паростки належить до жанру Художня література та супутня інформація, Історична проза. Електронна книга автора Ольга Саліпа повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Дерево роду. Дикі паростки - Ольга Саліпа
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам