Книги » Новинки » Поїзд о 4:50 з Педдінґтона
Поїзд о 4:50 з Педдінґтона
Fb2

Книга Поїзд о 4:50 з Педдінґтона скачать fb2

Назва: Поїзд о 4:50 з Педдінґтона Аґата Крісті
ISBN: 9786171266827
Мова: Українська
Оригінальна назва: 4.50 FROM PADDINGTON
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2019
Формат: Електронна книга
12

Скачать Поїзд о 4:50 з Педдінґтона fb2

Короткий зміст книги Поїзд о 4:50 з Педдінґтона - Аґата Крісті

Найзухваліший злочин у потягу після «Вбивства у «Східному експресі»!


Подруга міс Марпл стає свідком того, як у купе чоловік душить жінку. Ані у вагоні, ані вздовж колії трупа не знайшли. Тож леді-детектив придивляється до найближчого до місця трагедії маєтку й добирає для його господарів служницю — наводити лад і шукати тіло. Це простіше, ніж виявити душителя серед завсідників Резерфорд-Холу. Але міс Марпл змусить убивцю зізнатися!


Аґату Крісті знають у всьому світі як королеву детективу. Продано близько мільярда примірників її творів англійською мовою, ще один мільярд — у перекладі 100 іноземними мовами. Вона — найпопулярніший автор усіх часів. За кількістю перевидань її книжки поступаються лише Біблії та творам Шекспіра.

На сторінці ви можете завантажити книгу Поїзд о 4:50 з Педдінґтона в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Поїзд о 4:50 з Педдінґтона належить до жанру Художня література та супутня інформація, Детектив і кримінальний роман. Електронна книга автора Аґата Крісті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Поїзд о 4:50 з Педдінґтона - Аґата Крісті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам