Книги » Новинки » Тінь Командора
Тінь Командора
Fb2

Книга Тінь Командора скачать fb2

Назва: Тінь Командора Надія Гуменюк
ISBN: 9786171503090
Мова: Українська
Кількість сторінок: 240
Рік видання: 2023
Формат: Електронна книга
16

Скачать Тінь Командора fb2

Короткий зміст книги Тінь Командора - Надія Гуменюк

НОВЕ ЖУРНАЛІСТСЬКЕ РОЗСЛІДУВАННЯ ВОЛИНСЬКОЇ МІС МАРПЛ


Продовження роману «І дощ не змиє всі сліди»


Рута Ружин органічно вжилася в ролі мами для сироти Соломійки та коханої для Свята. Однак кримінальний світ вириває жінку із сімейної ідилії: для журналістки знову знаходиться робота. Усе розпочинається з безглуздого, на перший погляд, викрадення старого комп’ютера Рути з редакції та бронзової скульптури — з музею. Обидві ці речі не несуть жодної цінності та, здавалося б, навряд чи пов’язані між собою. Місцеві оперативники заходять у глухий кут. Їхня єдина версія — комп’ютер украв якийсь жартівник, а статую забрав скульптор. І лише Рута впевнена, що поліція помиляється, та вперто продовжує розслідування.


Професійне чуття не підводить журналістку: дуже скоро в ланцюжку злочинів з’являється перша жертва. Оперативники майже відразу знаходять головного підозрюваного. Однак Рута впевнена, що схопили не того. Вона все глибше поринає у кримінальні нетрі міста, аби розплутати справи. Проте цього разу в небезпеці може опинитися не лише Рута, а ще й її близькі…

На сторінці ви можете завантажити книгу Тінь Командора в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тінь Командора належить до жанру Художня література та супутня інформація, Художня література: жанрова й епістолярна, Новітня та сучасна художня література. Електронна книга автора Надія Гуменюк повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тінь Командора - Надія Гуменюк
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам