Книги » Новинки » Тіло в бібліотеці
Тіло в бібліотеці
Fb2

Книга Тіло в бібліотеці скачать fb2

Назва: Тіло в бібліотеці Аґата Крісті
ISBN: 9786171507319
Мова: Українська
Оригінальна назва: The Body in the Library
Кількість сторінок: 288
Рік видання: 2024
Формат: Електронна книга
16

Скачать Тіло в бібліотеці fb2

Короткий зміст книги Тіло в бібліотеці - Аґата Крісті

Будинок сім’ї Бентрі сколихнула нечувана подія: рано-вранці в бібліотеці слуги знайшли тіло мертвої дівчини. Вона одягнена у вечірню сукню, яскравий макіяж розмазався по щоках, та найголовніше - ніхто її не знає...


Хто вона? Як потрапила сюди? Запитань стає дедалі більше... А згодом у закинутому кар’єрі знаходять рештки ще однієї дівчини. Чи пов’язані ці злочини між собою?


Місіс Бентрі звернулася по допомогу до своєї давньої подруги - міс Марпл. А та вже напевно зможе вивести вбивцю на чисту воду.


Аґату Крісті знають у всьому світі як королеву детективу. Продано близько мільярда примірників її творів англійською мовою, ще один мільярд - у перекладі 100 іноземними мовами. Вона - найпопулярніший автор усіх часів. За кількістю перевидань її книжки поступаються лише Біблії та творам Шекспіра.

На сторінці ви можете завантажити книгу Тіло в бібліотеці в fb2 і epub форматі безкоштовно, а також почати читати онлайн. Видання Тіло в бібліотеці належить до жанру Художня література та супутня інформація, Детектив і кримінальний роман. Електронна книга автора Аґата Крісті повністю адаптована під ПК і гаджети на Android та iOS, тому завантажувати й читати її можна на всіх пристроях без реєстрації.
Відгуки на книгу Тіло в бібліотеці - Аґата Крісті
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Хочете бути першим?
Правовласникам